Bokning av mat och logi

Här finns info för bokning av mat och logi.

Bokning av mat&logi

Under årets SM/JSM i simning krävs, inom nuvarande smittopreventiva plan för arrangemanget, att samtliga klubbar bokar via något av de officiella hotellen nedan och med koden som finns för varje hotell. Samtliga måltider äts på hotellet, och priserna nedan är därför helpension med logi samt frukost/lunch/middagsbuffé inkluderat. Middag serveras ankomstdagen, och lunch avresedagen i helpensionspriserna.

Trycket på logi och prisnivån i Halmstad är mycket högt under sommaren, vi har lyckats preliminärboka ett begränsat antal rum på varje hotell samt förhandla ner priserna men samtliga priser gäller endast bokningar fram till 4/6, dvs boka era rumsbehov innan detta datum! Varje enskilt hotells bokningsregler gäller. Om någon klubb inte lyckas få bokning på något av hotellen innan 4/6, kontakta dennis.fredriksson@svensksimidrott.se eller ring 0708-74 95 03 så försöker vi lösa det.

Hotellerbjudande

Scandic Hallandia
Välkommen till fina Scandic Hallandia, hotellet mitt i centrum med bra parkeringsmöjligheter, härifrån kommer ni snabbt till SM-arenan! Ni bokar er vistelse under SM med koden Sim-SM till group.sweden@scandichotels.com Kontaktperson: Susanne Nagy-Borgman, tel. 08-407 27 90
Enkelrum                         Dubbelrum                             Trippelrum                      4-bäddsrum
1750 kr/dygn                   2150 kr/dygn                         2800 kr/dygn                  3350 kr/dygn

 

Grand Hotell, Best Western
Välkommen till klassiska Grand Hotell, ett Svanenmärkt hotell med focus i världsklass! I området finns generöst med parkeringsplatser för både bil & buss och ni kommer härifrån snabbt till SM-arenan! Ni bokar er vistelse med koden Sim-SM till bokning@grandhotel.nu eller tel. 035-280 81 04. Kontaktperson: Åsa Bodin.
Enkelrum                         Dubbelrum                             Trippelrum                      4-bäddsrum
1753 kr/dygn                   2391 kr/dygn                          3099 kr/dygn                  3987 kr/dygn 

 

Profilhotels Halmstad Plaza – helt nytt, öppnas tidigare pga SM/JSM!
Helt nya ProfilHotels Halmstad Plaza är belägen mitt i den centrala delen av staden. Ett fyrstjärnigt hotell och generöst med parkeringar i området gör att ni snabbt kommer till SM-Arenan! Ni bokar er vistelse under SM med koden Sim-SM till asa.bodin@profilhotels.se eller tel. 076-856 30 66. Kontaktperson: Åsa Bodin.
Enkelrum                         Dubbelrum
1540 kr/dygn                   2080 kr/dygn

 

Hotell Mårtensson – helt nyrenoverat!
Helt nyrenoverade Hotell Mårtensson, ett klassiskt hotell med högsta service och gott om parkeringsplatser i området som gör att ni kommer snabbt till SM-Arenan. Ni bokar er vistelse under SM med koden Sim2021 till marielle.eriksson@hotellmartenson.se eller tel. 035-177 575. Kontaktperson Marielle Eriksson.
Enkelrum                         Dubbelrum                         Trippelrum
1725 kr/dygn                   2155 kr/dygn                      2935 kr/dygn

Simstadion Brottet

Simstadion Brottet är Halmstads största utomhusbad och ligger utmed vägen till Tylösand, cirka tre kilometer väster om Halmstads centrum. Här finns en 50-metersbassäng, undervisningsbassäng, vattenrutschbana och småbarnsbassäng i ett lummigt grönområde alldeles intill havet.

Anläggningen har officiellt hetat Simstadion men sedan öppnandet även gått under den inofficiella benämningen Brottet vilket kom av att man på platsen tidigare brutit sten. Som en följd av detta har namnet officiellt ändrats till Simstadion Brottet.

Stenbrytningen inleddes 1837 på platsen som då kallades Kohallsklippan och bedrevs av Halmstad stenhuggeribolag som bröt gnejs. De stora stenblocken transporterades på räls från Brottet ut på en numera bortspolad stenpir vid stranden varifrån de lastades på pråmar. Från och med 1910 kom det vattenfyllda stenbrottet att användas för simtävlingar. 1932 upphörde stenbrytningen helt på platsen och samma år grundades simklubben SK Laxen