Bokning av mat och logi

Här finns info för bokning av mat och logi.

Bokning av mat

Vi kommer att erbjuda vällagad mat på simstadion Brottet från torsdag 25 juni t.o.m. tisdag 30 juni. Priset per måltid kommer ligga en bra nivå. Då ingår, sallad, varmrätt, måltidsdryck, kaffe, te och glass från Sia.

Sista dag att boka måltider kommer att vara i juni. Måltidsmenyn finns nedan:

Bokningen av mat kommer att ske online… Bokningen kommer att öppna under våren.

Måltidsmeny

Till varje måltid ingår, sallad, varmrätt, måltidsdryck, kaffe, te och glass från Sia.

Dag Lunch Middag
Torsdag Återkommer
Fredag Återkommer Återkommer
Lördag Återkommer Återkommer
Söndag Återkommer Återkommer
Måndag Återkommer Återkommer
Tisdag Återkommer Återkommer

 

Bokning av logi

All bokning av logi sker direkt hos respektive hotell/vandrarhem etc. Här finns olika förslag…

Övriga boendetips vi kan rekommendera är:

 

Simstadion Brottet

Simstadion Brottet är Halmstads största utomhusbad och ligger utmed vägen till Tylösand, cirka tre kilometer väster om Halmstads centrum. Här finns en 50-metersbassäng, undervisningsbassäng, vattenrutschbana och småbarnsbassäng i ett lummigt grönområde alldeles intill havet.

Anläggningen har officiellt hetat Simstadion men sedan öppnandet även gått under den inofficiella benämningen Brottet vilket kom av att man på platsen tidigare brutit sten. Som en följd av detta har namnet officiellt ändrats till Simstadion Brottet.

Stenbrytningen inleddes 1837 på platsen som då kallades Kohallsklippan och bedrevs av Halmstad stenhuggeribolag som bröt gnejs. De stora stenblocken transporterades på räls från Brottet ut på en numera bortspolad stenpir vid stranden varifrån de lastades på pråmar. Från och med 1910 kom det vattenfyllda stenbrottet att användas för simtävlingar. 1932 upphörde stenbrytningen helt på platsen och samma år grundades simklubben SK Laxen